Audiophile Indonesia

dontblameyourears Jaben Network Overkill Parts Analog Head Headfonia Store Bass Audio
* * *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Mar 21, 2019, 03:25:36

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 649225
  • Total Topics: 19537
  • Online Today: 106
  • Online Ever: 506
  • (Jun 11, 2012, 20:50:43)
Users Online
Users: 0
Guests: 90
Total: 90

90 Guests, 0 Users

Author Topic: [NEW] Japan songs listeners' (from anime game till dorama) lounge & share :D  (Read 91678 times)

Offline louiscipher

  • Audiophilia
  • *
  • Posts: 2928
  • Gender: Male
  • Viva Casque Veloute
yuuki aria gw suka sih tapi baru blue sky true sky, colorless wind ama yang itu doang. ada lagu yang sejenis lagi om fi?

Hadeh,, gw dengerin yakusoku pake hd600 sih enaknya bukan maen



telaaaaaaaaat

-Team WAGON-
They see me rollin', they hatin'



Offline AhokZYashA

  • Audiophilia
  • *
  • Posts: 4250
  • Gender: Male
  • the ultimate
Bukan single sih om
Tapi enak banget
Quote
"When a pettanko hugs you, she's holding you closer to her heart."
Quote from: Wakiniki
Loli is like a warm-sounding cans. Warms your heart, punchy MOE-ness, enticing vocals, and non-existent harshness
Sony Xperia E3> ER4P/Final Audio Heaven II Jaben Edition
Dell Inspiron 7537 > HeadAmp PicoDAC > HD600/Krator
Asus T100TAM > Etymotic ER4P/MDR-NC31EM
PC now becomes a media server/download box

:peluk: Member of the LPP (Loli-Pettan-Pedo) Team :peluk:
dango daikazoku

Offline Doctor.N

  • Contributor
  • ****
  • Posts: 663
  • Sedang berjuang sembuh dari NTS
Audiophiles use music to listen to hardware. Music lovers use hardware to listen to music.

Offline fiasse

  • Elite Member
  • ***
  • Posts: 429
  • Retired being Prinny, dood!
    • Last.fm
@louis
banyak; mulai dari counter-tracknya colorless wind; koishikanakatta, when distrust, sekai no namida, zankoku yo kibo to nare, troubadour's eye, reine (du) lace, eternal flower, swear, epilogue of symphony, ichisenmannen ginga (this one is gundam cover song :alis:)

ah gw jadi pengen ngeshare ini album tribute.  :azn:


@ahok
ada utubnya hok?
橋本みゆき、yuiko<primary>、三澤秋、ちょうちょ、harmonic hammock、ひいらぎ

Etymotic ER4P rhodium plated < unperfect DiY L.I.S.A.III#Dyn-O-Bias III < Mogami 2549 w/ Vermouth mini-RCA interconnect < various source.

Offline tehkotak88

  • Contributor
  • ****
  • Posts: 565
  • Gender: Male
  • -________-
eh ini keren loh...haha...





ada versi cover instrumentnya juga
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." -- Marilyn Monroe

"Thousands of candles can be lit from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared."-- Buddha

For Sale: Matt Cardle - Porcelain (Autographed), Chris Young - A.M. (Autographed)

Offline nugrahadi

  • Contributor
  • ****
  • Posts: 715
  • SeWag


aaaaaaaaaaaa..... ga ada di albumnya~~~~~  :'(
Butuh Beli-beli dari Jepang bisa PM saya, Harga tidak bersaing! Audio maupun Hobi lain

Offline AhokZYashA

  • Audiophilia
  • *
  • Posts: 4250
  • Gender: Male
  • the ultimate
@om fi : ngga ada om kayaknya,
Quote
"When a pettanko hugs you, she's holding you closer to her heart."
Quote from: Wakiniki
Loli is like a warm-sounding cans. Warms your heart, punchy MOE-ness, enticing vocals, and non-existent harshness
Sony Xperia E3> ER4P/Final Audio Heaven II Jaben Edition
Dell Inspiron 7537 > HeadAmp PicoDAC > HD600/Krator
Asus T100TAM > Etymotic ER4P/MDR-NC31EM
PC now becomes a media server/download box

:peluk: Member of the LPP (Loli-Pettan-Pedo) Team :peluk:
dango daikazoku

Offline vcrasher

  • Contributor
  • ****
  • Posts: 601
  • Gender: Male
  • Love Making
wih enak bgt itu platina jazz :sloppy:
punya losslessnya ga?
JUAL BERBAGAI MACAM PERLENGKAPAN AUDIO HIEGH END
JUGA TERSEDIA PERALATAN NON-AUDIO SEPERTI TANKER PERTAMINA, ALAT FOGGING, MEJA WARNET, KOMPUTER WARNET

"Being a fan of something is like having a penis, its ok to be proud of it but please dont shove it down other's throats"

Offline etherlite

  • Senior Contributor
  • *****
  • Posts: 1032
  • Gender: Male
  • pensiun beli & pensiun dari au-id
@louis
banyak; mulai dari counter-tracknya colorless wind; koishikanakatta, when distrust, sekai no namida, zankoku yo kibo to nare, troubadour's eye, reine (du) lace, eternal flower, swear, epilogue of symphony, ichisenmannen ginga (this one is gundam cover song :alis:)

gw ga punya epilogue of symphony & eternal flower, itu dari single yang sama kan? minta dong :-\
home setup: Wireworld Ultraviolet USB + Lampizator Level 4 + Furutech RCA SA-509 + Cavalli Audio Liquid Fire + Audez'e LCD-2 Rev.1 SD v3
portable setup: Sony NW-F807W+ Bispa EXP-HPCL-8NCSNSWM + Headstage Arrow 12HE 4G + Ultimate Ears Personal Reference Monitor / AKG K3003i

Offline tehkotak88

  • Contributor
  • ****
  • Posts: 565
  • Gender: Male
  • -________-
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." -- Marilyn Monroe

"Thousands of candles can be lit from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared."-- Buddha

For Sale: Matt Cardle - Porcelain (Autographed), Chris Young - A.M. (Autographed)

Offline Wakiniki

  • Audiophilia
  • *
  • Posts: 2566
  • Gender: Male
  • Menabung demi Aya
@om fi : g ada utubnya sih, satu album rearrange miku. enak2 kok.

link mikudb

ada flacnya sih, lupa dapet dari mana..

oh, megauplod, dari vcrasher kalau g salah, inget gw avanya waktu itu char aznable
Xiaomi Mi4i > Sony XBA-C10

Asus T100TA > Fostex PC100USB > Sony MDR-1R Mk II

Officially Retired

SIEG SUYAMA! SIEG SUYAMA! SIEG SUYAMA!

Offline cya147

  • Contributor
  • ****
  • Posts: 809
  • Gender: Male
To all gintamania se aud id

jangan bersedih kawan, tetap semangat. Mari kita hadapi hari senin pekan depan yang kelam bersama karena kita adalah Nakama :'(

bonus dari gw buat yang nyadar...


dah ah, kembali ke pojok ruangan...

Offline Hearing-Is-Believing

  • Contributor
  • ****
  • Posts: 671
  • Gender: Male
  • The K3003 take form as the art called music itself
"Ada yang punya link untuk ost Xenogears - Melkaba/Merkaba/Merkava in game sebelum final battle vs Deus dan 4 kroconya?" -Hearing-

di ost xenogears ga ada yang judulnya melkaba. Creid emang gitu ada beberapa yang sebenernya isinya sama tapi namanya dibedain. Berhubung gw ga main xenogears jadi ga tau kayak apa tracknya (ga ada yang sama dgn melkaba stlh gw denger). Gw ada creid ama xenogears biasa, flac.

@fiasse : wkwkwk gw tau tuh lagu, Yuuki Aira kan :))

melodinya rada mirip dengan track lagu sewer under viper manor Chrono Cross...

Japan Jazz singer favorit gw :D


Cocok buat anak bandel :p





 
Ah yes...
FitEar ToGo!334...Someone like you (no no no no not Adele,but Van Morisson)
BUT...
AKG K3003i...How am i supposed to live without you(if this one ever break again,i'll buy another one)

Offline Wakiniki

  • Audiophilia
  • *
  • Posts: 2566
  • Gender: Male
  • Menabung demi Aya
To all gintamania se aud id

jangan bersedih kawan, tetap semangat. Mari kita hadapi hari senin pekan depan yang kelam bersama karena kita adalah Nakama :'(

bonus dari gw buat yang nyadar...
[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=FtarO592PU8
[/spoiler]
dah ah, kembali ke pojok ruangan...


gintama tamat :)) :)) :))

keknya avid gintamania disini cuma elu cya :))



btw, me need TRY UNITE! Piano Version NAO. g nyangka try unite bisa kayak gitu :'(
Xiaomi Mi4i > Sony XBA-C10

Asus T100TA > Fostex PC100USB > Sony MDR-1R Mk II

Officially Retired

SIEG SUYAMA! SIEG SUYAMA! SIEG SUYAMA!

Offline AhokZYashA

  • Audiophilia
  • *
  • Posts: 4250
  • Gender: Male
  • the ultimate
try unite lagunya apa wak?
Quote
"When a pettanko hugs you, she's holding you closer to her heart."
Quote from: Wakiniki
Loli is like a warm-sounding cans. Warms your heart, punchy MOE-ness, enticing vocals, and non-existent harshness
Sony Xperia E3> ER4P/Final Audio Heaven II Jaben Edition
Dell Inspiron 7537 > HeadAmp PicoDAC > HD600/Krator
Asus T100TAM > Etymotic ER4P/MDR-NC31EM
PC now becomes a media server/download box

:peluk: Member of the LPP (Loli-Pettan-Pedo) Team :peluk:
dango daikazoku